Brutális esetre derült fény: úgy megvertek egy fiút az érdi általános iskolában, hogy csaknem leszakadt a lépe! A családi tragédia azonban folytatódott, ugyanis az édesanyját is megtámadták, ő is kórházba került.

Anya és fia érintett

Nagy a botrány a Pest vármegyei Érden. Egy rejtélyes ügy borzolja a kedélyeket a településen, ahol előbb egy iskolai verekedésről számoltak be, majd egy nőt támadtak meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Iskolai verekedés

Iskolai verekedéssel kezdődött az egész. Mondhatni, jobb helyeken is előfordul, a gyerekek már csak ilyenek. De a mértéke, majd a következmények! Az egész település értetlenül áll az eset előtt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az édesanyát is megtámadták

Történt ugyanis, hogy az egyik általános iskolában az egyik diák megtámadta az osztálytársát, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy kórházba kellett szállítani. A kórház hivatalból feljelentést tett az ügyben.

Kérdőre vonta az igazgatót

A fiút úgy megverte az egyik társa, hogy majdnem leszakadt a lépe. Kórházba kellett szállítani. Ezután a sértett anyukája bement az iskolába, hogy megkérdezze az iskola igazgatónőjét, mégis hogyan történhetett meg mindez.

Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?

Végül még az édesanya lett kérdőre vonva, hogy ismeri a támadó fél családját, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni– írta egy szülő a közösségi médiában. A poszt után a Ripost írta meg az esetet.

Megverték

A posztoló hozzátette (minden kommentár nélkül), hogy alig három nappal a feljelentés után az anyukát futás közben egy ismeretlen tettes megtámadta, és annyira megverte, hogy ő is kórházba került.

Van összefüggés?

Sokan összefüggést véltek felfedezni a két eset között. Lehetségesnek tartják, hogy az elkövető családja támadta meg az édesanyát a feljelentés miatt, bár erre egyelőre nincs bizonyíték.

Furcsa egybeesés

„Nekem ez nagyon furcsa. Félholtra verik a fiát, majd pár nappal később az édesanyát is megtámadják… Nehezen tudom elképzelni, hogy a két eset egymástól teljesen függetlenül történt volna” – vélekedett egy férfi az eset kapcsán.

A rendőrség válasza

A Ripost a történtekkel kapcsolatban megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, választ azonban egyelőre nem kaptak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció