Durva baleset történt szombat reggel Tata térségében: fának csapódott egy személygépkocsi, mentőhelikopter érkezett a sofőrért a helyszínre.   

Fának csapódott

Szörnyű baleset történt szombaton reggel Tata térségében. Fának csapódott egy autó a 8137-es út 5. kilométerénél. Egy ember beszorult a járműbe, őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter érkezett

A sofőr annyira komoly sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A mentési munkálatokat a kocsi önkéntes tűzoltók is segítik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem adott elsőbbséget

Újabb baleset történt amiatt, mert egy sofőr nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben. A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy kedden délelőtt két Opel Astra kombi ütközött Érd belterületén, az egyik autó az árokban kötött ki, a másik utasai pedig annak is örülhettek, hogy megúszták a csúnya ütközést.

Balra akart kanyarodni az idős házaspár

A fekete Astra, melyben egy idős házaspár utazott, a Széles utcán közlekedett, majd a Külső Római utcához érve balra szándékozott kanyarodni. Itt a főútvonal ugyanígy kanyarodik, így nekik lett volna elsőbbségük, ha megadták volna nekik… 

Áthajtott az elágazáson

A Külső Római utcán érkező másik Astra kombi fiatal sofőrnője ezen kötelességének nem tett eleget, hanem gépkocsijával egyenesen áthajtott az elágazáson, így a fekete Opel kanyarodás közben a piros Opel jobb elejének ütközött.

Fának csapódott a piros Astra  

A piros Astra a karambol következtében a bal oldalra sodródott, majd a Külső Római utca mellett húzódó mély árokba hajtott és az ott álló egyetlen fának csapódott.

Kórházba vitték a sofőrt  

Az okozó sofőr ki tudott mászni autójából, ám könnyebben megsérült, miután nem használta a biztonsági övét, őt a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Fejfájással megúszták

Az idős házaspár mindkét tagja be volt kötve, ők az első körben nem sérültek meg, a helyszínen várták a baleseti helyszínelőt, ám az utas hölgynek időközben megfájdult a feje, emiatt hozzá is kihívták a mentőket.

Daru emelte ki

Az árokban heverő piros Astrát végül darus autómentő segítségével bányászták ki az árokból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció