Amint azt a Kékvillogó is megírta Galambos Lajcsi április 26-án, szerdán megkezdte a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a baracskai börtönben. Úgy tudni az zenész mentő vitte a bv-be.

Mentő vitte

A Blikk friss információi szerint Lajcsit mentő szállította a börtönbe. Mint ismert a zenésznek az utóbbi időben megromlott az egészségi állapota, emiatt kérte korábban a büntetése megkezdésének a halasztását, sőt titkon valószínűleg abban reménykedett, házi őrizetben töltheti le a büntetését. A kérelmét azonban elutasították, így börtönbe kellett vonulnia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megtört

„Egy mentőautó hozta a börtönhöz. Nem szirénázott, csak csendben begurult vele. Annyit még láttam, hogy Lajcsi megtörten, görnyedve szállt ki a mentőautóból és egy oxigénpalackot is húzott maga után.” – mondta a portálnak egy baracskai szemtanú, az információt pedig a zenész ügyvédje is megerősítette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jó magaviselet

Lajcsi büntetését egyébként jó magaviselet miatt harmadolhatják, valamint  4 hónapot már le is tudott az előzetesben 2015-16-ban, így leghamarabb jövő év végén szabadulhat.

Februárban kellett volna bevonulnia

Amint azt portálunk is megírta, Lajcsinak már február 15-én meg kellett volna kezdenie a büntetésének a letöltését, ám ő akkor nem jelent meg a börtönnél.

Halasztást kért

Voltak, akik akkor azt feltételezték a zenész szökésben van, ám később kiderült, az egészségi állapota miatt kért halasztást. A napokban másr sejteni lehetett, hogy Lajcsi tudja a bevonulásának az új dátumát, ugyanis a családján kívül senkivel nem kommunikált.

Megváltozott

„Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott” – közölte a Borssal pár napja egy neve elhallgatását kérő informátor.

A telefont sem vette fel

„A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos – magyarázta az ismerős.

Nem hozta nyilvánosságra

Az ismerős szerint egyébként Lajcsi azért nem hozta nyilvánosságra az időpontot, mert nem akarta, hogy fotók lássanak róla napvilágot, amiken éppen bevonul.

Ezért ítélték el

Mint korábban mi is több alkalommal beszámoltunk róla, Galambos Lajost jogerősen is letöltendő szabadságvesztésre ítélték, amiért mocsai ingatlanában nem fizetett a közművek után, majd megvesztegette azokat az ellenőröket, akik rájöttek a bűncselekményre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: TV2