Mentőbaleset történt Budapesten, az Üllői út 18. kerületi szakaszán. A helyszínre rendőrök érkeztek, akik a műszaki mentés idejére terelik a forgalmat.

Mentő szenvedett balesetet

Helyszíni tudósítónk szerint Budapesten, az Üllői út 18. kerületi szakaszán balesetezett egy mentős egy személygépjárművel, amelynek az eleje totálkáros lett az ütközéstől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Üllői úton történt baleset

Összeütköztek

Tudósítónk fotóin jól látható, hogy az autók az orrukkal ütköztek, a szürke Toyotának az elejét konkrétan levitte a mentőautó, abból nem maradt semmi.

Szétroncsolta a mentő a kocsi elejét

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ez történt

Megkülönböztető hang- és fényjelzéssel vonult egy mentőautó a 18. kerületi Üllői úton a városból kifelé, amikor a Városház utcai kereszteződéshez ért. A jelzőlámpa piros volt, így kielőzte az álló sort, majd lassított és behajtott a kereszteződésbe. Sajnos a Városház utcából zöld jelzésen éppen akkor ért oda egy idősebb férfi által vezetett Toyota Yaris, ő egyenesen szeretett volna tovább haladni a Thököly út irányába.

Belement az autóba a mentős

Fotó: Gombkötő Krisztián

Egymásnak csapódtak

A mentő nekirohant a Yaris bal elejének, megpördítve a kisautót, majd a villamossínek mellé sodródott. Szerencsére a baleset során személyi sérülés nem történt, a mentő sem szállított beteget, de mindkét jármű mozgásképtelenné vált. Rendőri irányítás mellett halad a forgalom, amit néhány autós nem igazán tud értelmezni, ezért kaotikus szituációk alakulnak ki…

Terelik a forgalmat

Fotó: Gombkötő Krisztián

Mentős balesetezett

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ki volt a hibás?

Sajnos, mivel a zöld jelzésnek mindig elsőbbsége van, így a mentő sofőrje a hibás, hiába lassított és ment a sziréna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vétkes mentősök

Fotó: Gombkötő Krisztián

Így áll jelenleg a helyzet

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni tudósítás – Forrás: Gombkörő Krisztián