Két borsodi autómentő vállalkozás fogott össze, hogy saját költségükre kisegítség szorult helyzetéből a Novajidránynál árokba borult kamiont és sofőrjét, aki már egy hete vesztegelt a helyszínen.

Helyszíni riport

Három órán keresztül tartott a mentés, először a kerekeire állították a felborult teherautót, majd kihúzták az árokból ­­– derül ki az RTL Klub riportjából.

Víz volt az árokban

Különösen nehezítette a helyzetet, hogy az árokban víz is volt, a raktérben pedig több tonna rakomány volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Paradicsom volt a rakományban

A kamiont múlt vasárnap érte baleset. Paradicsomot szállított Lengyelországból Bulgáriába, amikor fölborult, a sofőrnek pedig nem volt pénze mentésre, ezért jobb híján a teherautó fülkéjében húzta meg magát.

A helybéli magyarok segítették eddig

Környékbeliek vittek neki enni- és innivalót. Azt állítja, biztosítása van, de Lengyelországból várja a kamionmentőt. Addig továbbra is a vezetőfülkében kénytelen meghúzni magát. Közben a kezét is megvágta, sebét kórházban látták el.

A közösségi médiában jelent meg először

A kamionos történetet egy nő osztotta meg közösségi oldalán. Azt írta: „Közel egy hete van szegény már az árokban. A sofőr benne lakik, embertelen körülmények között.

A bejegyzés

Szörnyű balesetről számoltunk be a múlt héten

Az úttest állapota is közrejátszhatott abban, hogy szerdán meghalt két ember a 4-es főúton, miután két kamion frontálisan ütközött. Mindkét jármű vezetője halálra égett az autójukban. Június eleje óta már 6 baleset történt ugyanazon a szakaszon, amelyben 7 ember halt meg.

Gyakori itt a halálos baleset

Rövid időn belül a hatodik baleset történt ugyanazon az útszakaszon, amely a kommentelők szerint nem véletlen. A 4-es főúton történt halálos baleset a Szolnokot elkerülő szakaszon, a 95-ös kilométernél, a vasúti felüljárón történt. Többen haltak már itt meg idén. Az esetről itt olvashatja részletes cikkünket.

Címlapfotó: Varga Kitti