Mozgó járműből ugrott ki az M1-es autópályán a georgiai állampolgárságú férfi, akit a rendőrök a közelben elfogtak.

Elszaladt a sofőr

A Készenléti Rendőrség illetékeseinek jelzése alapján 2022. november 1-jén az M1-es autópályán, Tatabánya közigazgatási területén az egyenruhások megállítottak egy magyar honosságú kisteherautót. A sofőr az intézkedés megkezdése előtt kiugrott a járműből, és elszaladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Menet közben lépett meg

VIDEO

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó: police.hu

Afgánok és irakiak az utastérben

Az autóban 13, magukat afgán és iraki állampolgárnak valló külföldit találtak, akiket a hatályos jogszabálynak magyar jogszabályok értelmében visszakísérnek az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Hamar elfogták

A 26 éves georgiai állampolgárságú sofőrt a közelben a rendőrök elfogták. Ellene a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak és őrizetbe vették.

Csákvárnál borultak

A Kékvillogó.hu is hírt adott arról, hogy egy külföldi rendszámú személygépjármű szenvedett balesetet és borult az oldalára a hétvégén Csákvár térségében. Hamar kiderült, hogy egy embercsempész járt pórul, aki a történtek után elszökött a helyszínről.

Kilenc embert találtak a bokros területen

A kiérkező járőrök a felborult litván honosságú személygépjármű mellett egy, majd a környéken levő bokros területen további nyolc főt találtak, akik közül a balesetben hárman megsérültek. 

Szírnek vallották magukat

A jármű utasai magukat szír állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrségre előállították.

Eltűnt a gépjármű vezetője

A gépjármű vezetője a baleset után elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik.

Egytől öt évig büntethető

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív