Sokkoló bejelentés érkezett a rendőrségre Baranya megyében: késelésig fajult egy családi vita Kozármislenyben.

Mellkason szúrta az apját

A rendőrségre 2021. november 23-án este arról érkezett bejelentés, hogy Kozármislenyben egy 19 éves férfi mellkason szúrta az apját. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az ifjú először az anyjával szólalkozott össze, majd a vita hevében dulakodni kezdett az apjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Menekülni próbáltak a szülők

A fiatalember ekkor magához vett egy kést, a szülőknek így volt idejük bemenekülni az egyik szobába. Gyermekük ekkor a kés nyelével betörte az ajtó üvegét, és újra támadni akart. Az apa megpróbálta lefogni a fia kezét, azonban a fiú az ajtón keresztül olyan erővel szúrt az apja felé, hogy oldalról megsebesítette, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyosak a sérüléseik

A mentők az apát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetéssel gyanúsítható fiatalt, majd előállították. Gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Őrizetbe vették a férfit

A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak a baranyai rendőrök.

Egy magyar lányt Angliában késeltek meg

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt holtan találtak Angliában, a bradfordi lakásában egy 24 éves magyar lányt, B. Borbálát. A rendőrség közlése szerint a nő 2016 óta élt az angliai városban, a közösség megbecsült tagja volt. Annak idején még diákként érkezett az országba, később pedig a helyi iskolában dolgozott. Borbálát a gyanú szerint egy 23 éves, lengyel férfi ölhette meg.

Sokkot kapott a közösség

A fiatal nő holttestét vasárnap hajnalban találta meg a rendőrség, a közösség sokkot kapott a hír hallatán, Borbálát nem csupán a családtagjai, de az ismerősök is gyászolják. A lány egyik szomszédja a közösségi oldalon keresztül búcsúzott Borbálától, J. Coutts azt mondja, hogy az egész közösség hitetlenkedve fogadja a tragédia hírét.

Kapcsolódó:

Egy lengyel férfi lehet a gyilkosa

A korábbi információk szerint Borit egy nála három évvel fiatalabb férfi ölhette meg, ám a Telegraph&Argus információi szerint a gyilkos valójában egy 23 éves lengyel férfi, Zbigniew Soj. A portál úgy tudja, hogy a férfi azon túl, hogy halálra késelte a pedagóguslányt, egy 21 éves férfit is megpróbált megölni, illetve egy másik nőt is megsebesített, akit jelenleg is kórházban ápolnak a súlyos sérülései miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció