Körözik a férfit, aki bottal akart fejbe verni a nyílt utcán egy védőnőt tavaly szeptemberben. Azért bántotta, mert a nő jelentette a gyámügynek, hogy élettársával rosszul gondoskodnak a babájukról.

A rendőrség keresi a férfit

Keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rárontottak a szomszéd házból

A védőnő egy másik család gyermekét látogatta meg a támadás előtt. Már kikísérték az utcára, amikor a vádlott rárontott az egyik szomszéd házból.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fejbe akarta verni

Egy bottal a kezében futott feléjük. A kapu előtt akarta fejbe verni az áldozatot, aki a kezével védte magát. Hárította az ütést, és végül könnyebb sérülést szenvedett, de az ügyészség szerint súlyosabban is megsérülhetett volna.

Megvédték, majd segítettek neki

„Itt a fánál összeesett, elesett és fájt a keze. Párom átadta neki a kisfiamat, és odaállt Pisti elé, hogy megvédje, majd utána én felállítottam, bekísértem, leültettük egy székre, és vizes ruhát raktunk neki a kezére” – nyilatkozta a szemtanú az RTL híradójának.

Sokan látták, mi történt  

Mentőt is hívtak hozzá, jöttek a rendőrök is. Az utcában sokan látták, mi történt, van, aki szerint seprűnyéllel bántották a védőnőt, más azt mondja, egy ágy kitört lába volt az elkövető kezében.

Elvették tőlük a gyereket

A férfi az utcabeliek szerint azért volt mérges a nőre, mert jelentette a gyámügynél, hogy élettársával nem gondozzák megfelelően két hónapos babájukat. Emiatt a gyermek nevelőszülőkhöz került.

Nyolc napon belül gyógyult

A védőnő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérletével vádolja Nagy Istvánt.

Körözik az elkövetőt

A férfi nem jelent meg a tárgyaláson, körözést adtak ki ellene. Ha megtalálják, valószínűleg nem maradhat szabadlábon.

Kiskorú veszélyeztetése

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a veszprémi ügyészség egy 24 éves nő ellen, aki olyan súlyosan elhanyagolta kisgyermeke gondozását, hogy annak fejlődése a korához képest elmaradt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció