Kábítószert fogyaszthatott az a 40 éves nő, aki szombaton rátámadt édesanyjára kispeti lakásukban, majd azzal fenyegetőzött, hogy megöli. A helyszínre a TEK munkatársai is kiérkeztek, ők mentek be az ingatlanba, ezután kórházba szállították a fiatal nőt.

Anyjára támadott a nő

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szombaton, Budapesten, a 19. kerületben, egy skizofrén nő megverte az édesanyját, majd pedig robbantással fenyegetőzött.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy volt a riadalom a környéken

A helyszínre később a TEK kommandósai is megérkeztek. A Facebookon a ház egyik lakója ezt írta: “Éppen akkor értem haza a lányommal, amikor a tekesek megjöttek kutyákkal, és elég nagy fegyvernek kinéző cuccokkal. Az egyik a mi lépcsőházunk felé szaladt, azt hittem menekülni kell, ezért én is rohantam a gyerekkel, hogy összeszedjem a macskát, én engedtem be a lépcsőházba”.

A tetőn is a TEK kommandósai voltak

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Kispest

Az anya tett bejelentést

A rendőrség az Index kérdésére most hivatalos közleményt küldött a kispesti esettel kapcsolatban. A BRFK azt írta, hogy szombaton egy nő tett bejelentést a rendőrségen, hogy megtámadta őt a lánya.

Ököllel ütötte anyját

A rendelkezésre álló adatok szerint szóváltás alakult ki köztük, majd a 40 éves nő ököllel és tenyérrel többször megütötte édesanyját, és azzal is megfenyegette, hogy megöli. 

Összegyűjtötte a késeket

Ekkor az anya kimenekült a lakásból, és értesítette a rendőrséget. A 40 éves nő a lakásban összegyűjtötte a késeket, és a szobájába zárkózott.

Elzárták a gázt

Úgy tudjuk, egy skizofréniában szenvedő nőről van szól. Végül sikerült megállítani, a hatóságok elzárták a gázt, mielőtt tragédia történt volna.

A tűzoltók darut is használtak a mentéshez

Helyszíni felvételek – Forrás: Facebook

Bement a lakásba a TEK

A rendőrségi közlemény szerint a lakásba bementek a Terrorelhárítási Központ munkatársai, és megtalálták a nőt, aki az intézkedés alkalmával egyébként együttműködőnek bizonyult.

Kábítószert fogyaszthatott a nő

A 40 éves nővel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást. A nőt a mentők kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Kispest