Évek óta rendszeresen nemi együttlétre kényszerítette az apja egy 16 éves hajdú-bihari lányt. A borzalmakra úgy derült fény, hogy a lány nem ment haza egy héttel ezelőtt az iskolából, a megtalálása után pedig elmondta a nyomozóknak, hogy milyen szörnyűségeket művel vele az apja. A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A szülei keresték

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyben kiadott közleménye szerint a szülei próbálták elérni és megkeresni a lányt, de mivel nem találták, ezért bejelentették az eltűnését a rendőrségen.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megtalálták a lányt

A rendőrök ezt követően elrendelték a tini körözését és ők is keresni kezdték. Nem sokkal később a szülők már arról értesítették a rendőröket, hogy megtalálták a lányukat Debrecenben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elmondta a rendőröknek

A nyomozók meghallgatták a fiatalt, aki elmondta, hogy azért nem ment haza, mert az apja évek óta nemi cselekményre kényszerítette.  A lány által elmondottakat a pszichológus szakértő véleménye is alátámasztotta.

Őrizetbe vették az apát

A rendőrök őrizetbe vették a szexuális erőszakkal meggyanúsított férfit, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció