Több késszúrással végeztek az idős nővel Veszprémben. A szomszédok azt mondták, vasárnap kora reggel egy fiatal férfi, feltehetően az unokája távozhatott az idős asszonytól. Az illetőt a rendőrség keresi.

Holttestet találtak 

Bartók Judit rendőrségi szóvivő azt mondta a vhol.hu-nak, vasárnap késő délután érkezett a bejelentés hozzájuk, hogy holtan találtak egy idős nőt Veszprémben, az otthonában. A rendőrség azonnal a helyszínre ment, ahol felmerült az idegenkezűség, illetve az emberölés gyanúja, ezért elrendelték a nyomozást.

Vizsgálják a kamerafelvételeket 

A lap azt írja, a helyszínt szalagokkal lezárták. Hátfő reggel egy szakember érkezett a helyszínre, akit a kamerafelvételek visszanézése miatt hívhattak. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Halálra késelte

A napokban írtunk róla, hogy egy férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 30-ról május 31-re virradó éjszaka egy hajdúszoboszlói házban, egy késsel testszerte többször megsebesítette a vele együtt élő, ágyban fekvő 87 éves nagymamáját. A sértett ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

Ördögös pólóban pózolt

A férfi korábban közösségi oldalára tett ki egy fotót, amelyen ördögös pólóban, vasvillával és sörrel a kezében pózol.  A szomszédok jól ismerik, az egyikük elmondta róla, hogy az édesanyja korábban intézetbe adta, ahonnan a nagymamája vette ki, nevelte, és később lakást is bérelt neki.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nagymamája nevelte

„Elég züllött családi életet élt. Anyukája beadta intézetbe, onnan a nagymamája kivette, nevelte, valamint bérelt neki lakást és az felgyulladt” – mondta a TV2-nek az egyik szomszéd.

Kigyulladt a háza

Márciusban, a Szilva dűlőben kigyulladt egy ingatlan, ezt bérelte az az idős asszony az unokájának, akit most halálra késelt a férfi.  Akkor a férfi részegen feküdt bent, amikor felcsaptak a lángok. A tűzoltók őt és egy nőt is kimentettek az épületből, a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba őket.

Pszichiátrián kezelték

A leégett ház miatt a nagymama újra befogadta a férfit, akiről az egyik szomszéd most azt is elmondta, hogy néhány nappal ezelőtt zavartan viselkedett. A Tények információi szerint korábban pszichiátrián is kezelték.

Szökéstől tartott a bíró

A bíróság azt írta, büntetlen előéletű gyanúsított által elkövetett bűncselekményt a törvény 10 évtől 20 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni. A bíróság álláspontja szerint a gyanúsított terhére róható bűncselekmény büntetési tételének nagyságára tekintettel már önmagában is fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció