Már napok óta halott lehetett egy 51 éves férfi az óbudai lakásában. A lakók szúrós szagot éreztek, az ismerősei pedig hiába hívták, nem vette fel a telefont, ekkor kezdték el keresni. 

Rátörték az ajtót 

Péntek hajnalban rendőrök vonultak ki a békásmegyeri társasházhoz. A tűzoltókkal közösen törték fel az egyik lakás ajtaját, ahol megtalálták a festőművész holttestét. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Bűz jött a lakásból 

“A tizenegyedikről meg a kilencedikről mondták, hogy éreznek valami büdös szagot és akkor mi kihívtuk a tűzoltókat, meg a rendőröket, betörtük az ajtót és akkor ott volt az ember” – mondta a Tényeknek Kerepesi Imre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyosan bántalmazták 

A férfit ismerősei is hiába keresték, nem vette fel a telefont. Már napok óta halott lehetett. Azt, hogy mi történt egyelőre nem tudni. Emberölés gyanúja miatt indult nyomozás. Állítólag súlyosan bántalmazták a férfit. 

A barátaival látták 

“Vasárnap láttam utoljára itt lent a padon három cimborájával”– tette hozzá a szomszéd. “Erzsike az kifog készülni teljesen. Egy éven belül elvesztette a nővérét, a sógorát, most a fiát”– fűzte hozzá egy másik ott lakó.

Züllött életet élt

A férfi festőművész volt, a szomszédok szerint rossz társaságba keveredett, akikkel gyakran ivott és drogozott. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció