A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. M. 50 éves kisvárdai lakos ellen.

Vasárnap este történt a tragédia

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. március 28-án este összeveszett papi szállásadójával, bántalmazta, majd megfojtotta az 51 éves férfit. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit kihallgatták és őrizetbe vették. A szabolcsi nyomozók előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására, írta meg tegnap délután a police.hu.

Az áldozat egy éve költözött a településre

A Frissmédia információi szerint az áldozat, Attila nagyjából egy éve költözött ki egy kisvárdai lakótelepi házból Papra, a testvére által vásárolt rendezett kis ingatlanra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Befogadta későbbi gyilkosát

Az egyedül élő, gyakran italozó férfi egy hónapja ismerte meg későbbi gyilkosát, egy ukrán-magyar kettős állampolgárú férfit. A csendes Pap község utolsó utcájának utolsó házánál semmi sem árulkodik arról, hogy vasárnap este tragikus események zajlottak le az egyik szobában.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Frissmédia

Egész napos italozás után vesztek össze

A Frissmédia azt írja, hogy az 50 éves gyanúsított, S.M. vasárnap egész nap italozott, édesanyja 70. születésnapját ünnepelte. Ezt követően erősen ittasan tért haza Papra, ahol a főbérlő a konyhaasztalnál ücsörögve hangoskodott. Ő sem vetette meg az italt, egész nap borozott. A gyanúsított több alkalommal felszólította a sértetettet, hogy ne hangoskodjon, mert tévét akart nézni. 

Videó a helyszínről:

Megfojtotta

Azonban Attila csak nem hallgatott el, és ezt a gyanúsított nem volt hajlandó eltűrni. Végül puszta kézzel megfojtotta szállásadóját, aki szinte azonnal meghalt.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Frissmédia

Ma döntenek a letartóztatásáról

Kis idő múlva – talán ijedségből -, szólt a rokonainak, akik értesítették a mentőket, de azok már nem tudták Attila életét megmenteni, írja a lap. A bíróság ma dönt a gyanúsított letartóztatásáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police Belső képek: Frissmédia