Rablás elkövetőit keresik Budapesten, a rendőrség közlése szerint a páros Óbudán fenyegette meg a sértettet.

Rablás történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Egy budapesti strandon fogták el a veszélyes bűnözőt, még az FBI is körözte

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfenyegettek egy embert

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi és egy nő 2022. augusztus 2-án dél körül a 3. kerületben a Doberdó utcai Golgota-szoborcsoportnál megfenyegettek egy embert.

Fotón a nő:

Fotón a férfi:

Átadta telefonját és a táskáját

A sértett a fenyegetés hatására átadta a telefonját a férfinak, valamint a táskáját is elvitték a benne lévő pénzzel. A rablás után az elkövetők elfutottak, az eset során senki nem sérült meg. 

A feltételezett elkövetők:

Ha bárki bármit tud

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​​ A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Belső fotók: police.hu