Amint arról a Kékvillogó is beszámolt március végén egy fiatalember holttestét találták meg Miskolcon, a a Testvérvárások útja és Középszert összekötő lépcsősornál. Akkor a halott férfi családja a közösségi oldalon fordult segítségért, szemtanúkat kerestek, a rejtélyes körülmények között pedig számos teória is született, mostanra viszont végre kiderült, mi okozta Zoltán halálát.

Szemtanúkat kerestek

Zoltán március 26-án vasárnap hajnalban halhatott meg, holttestét aztán kora reggel, a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg. A férfi nővére ezután a közösségi oldalon igyekezett szemtanúkat találni, olyanokat, akik láthatták a testvérét a végzetes éjszakán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy kocsmában volt

A nő tudomása szerint az öccse az éjszaka folyamán megfordult a miskolci Avasi sörözőben, ahonnan aztán éjjel 1 óra magasságában ment el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hajnalban találtak rá

A fiatal férfi ezután veszthette életét, testét reggel, 6.30 urán fedezte fel, egy arra járó hölgy. A kocsma, valamint a lépcső között, ahol megtalálták alig van 50 méter.

Teóriák

Az eset elég rejtélyesnek bizonyult, számos teória is született annak kapcsán, hogy mi történhetett Zoltánnal, akit egyébként nagyon sokan ismertek és szerettek a városban.

Vitatkozott valakivel

Az ügyben aztán időközben újabb információk láttak napvilágot, egy szemtanú állítása szerint Zoltán a Sályi utca 26. környékén valakivel hevesen vitatkozott, állítólag a másik fél nagyon durván beszélt a férfival. A család persze ezek után attól tartott, hogy Zoltán bűncselekmény áldozata lett.

Baleset történt

A rendőrség aztán a Borsnak elmondta, hogy az idegenkezűség gyanúját kizárták, közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az ügyet a Miskolci Rendőrkapitányság. A most feltárt információk szerint szörnyű baleset történt, a boncolás szerint ugyanis Zoltán megfulladt.

Elkerülhető lett volna

A férfi nővére elmondta, az öccse a halála pillanatában egyedül volt, valószínűleg evett valamit, ami megakadt a torkánt és megfulladt. Ha valaki lett volna vele a szörnyű pillanatokban, feltehetően elkerülhető lett volna a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Rejtélyes módon eltűnt egy fiatal miskolci férfi, majd holtan találtak rá

Kiemelt kép: Illusztráció

.