Kiderült, mi okozhatta annak a 60 éves dombóvári nőnek a tragédiáját, aki kedd reggel a Tolna vármegyei Nagymányokon leszállt egy munkásokat szállító buszról, majd életét vesztette.

Leszállt és életét vesztette

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy munkásokat szállító buszról leszálló utas, egy 60 éves dombóvári nő vesztette életét ismeretlen körülmények között Nagymányokon egy üzem előtti területen. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körvonalazódott, mi történt pontosan

A tragikus baleset február 28-án, nem sokkal reggel öt óra után történt. Akkor még ismeretlen volt a halál oka, mostanra azonban már körvonalazódott, hogy mi történhetett pontosan.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mozgó buszról próbált leszállni

A dombóvári nő a mozgó buszról próbált leszállni Nagymányokon, de a leszállás közben, amikor lelépett a lépcsőről, elindult a busz, mire elvesztette az egyensúlyát és arccal előreesett.

Útpadkába verte a fejét

Az asszony olyan szerencsétlenül érkezett a földre, hogy pont az útpadkába verte a fejét. A rendőrség és mentőszolgálat munkatársai is megpróbáltak újraéleszteni, de már hiába.

Súlyos sérüléseket szenvedett

„A beteg olyan súlyos koponya és nyaki gerincsérülést szenvedett, hogy az életét sajnos már nem lehetett megmenteni. Elhunyt” – nyilatkozta a Blikknek Drávavölgyi-Katz Judit, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

A baleset helyszíne

Többen is le akartak szállni

Tények szerint nem az idős nő volt az egyetlen, aki abban a megállóban szállt le. Az egyik utas elárulta, hogy ő az elhunyt előtt szállt le, és úgy tudja, rajta kívül még többen is leszállásra vártak a buszon. A hatóságok kihallgatták a baleset összes szemtanúját.

Keresik a felelőst

A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított eljárást az ügyben, és szakértők segítségével vizsgálják az esetet. Amennyiben kiderül, hogy a buszsofőr felelős a balesetért, bevonhatják a jogosítványát és további büntetésre is számíthat.

Halálos munkahelyi baleset

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy életét vesztette egy 54 éves férfi, amikor munkahelyi balesetet szenvedett a kaposvári cukorgyárban. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne Fotók: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Oldala/Facebook