Két nyílvesszővel lőtt át egy pár hónapos kiskutyát egy borsodi férfi. Később kiderült, sörétes fegyverrel is célzott rá. Hajtóvadászat indult ellene, jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek.

Nyílvesszővel lőtték rá egy kutyára

Két nyílvesszővel lőttek rá egy csupán pár hónapos kutyakölyökre, ráadásul nem ezek voltak az egyetlen sérülései. Az állatvédőknek szerencsére sikerült megmenteni a kiskutya életét, a tettes után azonban megindulta a hajsza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eltalálták az állatot

A két nyílvesszőt ránézésre számszeríjból, azaz nyílpuskából lőhették ki, az egyik a jobb első lábánál, a másik pedig a hátánál találta el. A bántalmazás Sárospatak mellett történt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Növekvő emberi brutalitás

„Az életszínvonal romlásával az emberi brutalitás egyenes arányban nő… Keleti országrész. Pár hónapos kölyök…” – írta Kovács Violetta, a kutya megtalálója, aki elárulta: a kis állat rettenetes szenvedésen ment keresztül.

Sörétes fegyverrel is célozták

Az állatorvosi vizsgálat kiderítette, hogy a nyílvesszőkön túl sörétes fegyver által okozott sérülések is vannak a kutyán, ami azt jelenti, hogy valaki tulajdonképpen céltáblának használta a kiskutyát.

Jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek

A német Notpfote Animal Rescue csoport is reagált a szörnyű eseményekre. Hogy megtalálják a tettest, az állatvédők 500 euró jutalmat tűztek ki a nyomravezetőnek. A csoport is megosztott néhány képet, melyeken az orvosi vizsgálat közben látszik a kiskutya és a szörnyű sérülései.

Megdöbbentő képek a kiskutyáról

Megdöbbentő képek a kiskutyáról

Megdöbbentő képek a kiskutyáról

„Ez gyilkosság!”

„Ez gyilkosság. Az ilyen, aki állatokra lövöldöz, emberre is megteszi. Fel kell jelenteni. Szegény kutyuska, gyógyulj meg hamar, sok gyógypuszi, simi és ölelés” – írta egy aggódó hozzászóló. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a nyílvesszővel átlőtt kutya. Fotó: Notpfote Animal Rescue/Facebook