Ittas sofőr okozott balesetet a Gyáli úton, az utas súlyosan sérült, kórházba szállították őket a mentők.

Árokba csapódott

Egy Renault Megane igyekezett kedd délelőtt Szigetszentmiklós felől Szigethalom felé, a Gyári úton. Egy balkanyarból kijövet a gépjármű a nedves úttesten megcsúszott, a bal oldali árokba csapódott, majd onnét felpattant, átpördült a tetején, majd a kerítést átszakítva egy telephelyre zuhant, ahol kidöntött egy elektromos kapcsolószekrényt is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sörösdobozok voltak mellette

Információink szerint a sofőr vélhetően alkoholt fogyaszthatott vezetés előtt vagy közben, mivel üres és teli sörösdobozokat is lehetett látni az autóban, illetve körülötte, viszont használta a biztonsági övét, így csak könnyebben sérült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sörösdoboz az autó mellett

Fotó: G.K.

Kórházba szállították

Az autó utasa ellenben súlyosan megsérült, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd segítettek a műszaki mentésben.

Leszakadt a lökhárító is

Fotó: G.K.

Megúszta a borulást Károly

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportál beszámolt róla, egy vélhetően ittas férfi férfi okozott balesetet a Vas megyei Gencsapátiban. A férfi egy kanyarban csúszott meg, a kocsija többször megperdült, majd felborult. Károlyt a kocsit mellett, egy zacskó mogyoró társaságában találták meg.

85 métert zuhant

A férfi Szombathely felől Gyöngyösfalu irányába tartott a 87-es főúton, amikor Gencsapátinál egy balkanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd letért az útról. A kocsi először az árokba hajtott, többször a levegőbe emelkedett, majd közel 85 méterre attól a helytől, ahol elhagyta az aszfaltot, felborult – írta a 112 Press.

Az autó totálkáros lett

Fotó: G.K.

Kizuhant az autóból

A sofőr viszont nem használta a biztonsági övét, így a becsapódástól kizuhant az autóból, az oda érkező segítség pedig már az árokparton bukkant rá egy zacskó sós mogyoró társaságában.

Eszméleténél volt

A brutális sérülés és a valóságos ronccsá tört kocsi dacára a férfi nemhogy eszméleténél volt, de még beszélni is lehetett vele, és bár a hangja kásás volt, az az oldal szerint nem a sérüléstől, hanem az ittasságtól lehetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni fotó – Forrás: G.K.