A férfi egy kanyarban csúszott meg, a kocsija többször megperdült a Vas megyei Gencsapáti közelében, majd felborult. Károlyt a kocsit mellett, egy zacskó mogyoró társaságában találták meg.

85 métert zuhant

A férfi Szombathely felől Gyöngyösfalu irányába tartott a 87-es főúton, amikor Gencsapátinál egy balkanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd letért az útról. A kocsi először az árokba hajtott, többször a levegőbe emelkedett, majd közel 85 méterre attól a helytől, ahol elhagyta az aszfaltot, felborult – írta a 112 Press. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kizuhant az autóból

A sofőr viszont nem használta a biztonsági övét, így a becsapódástól kizuhant az autóból, az oda érkező segítség pedig már az árokparton bukkant rá egy zacskó sós mogyoró társaságában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Totálkárossá vált az Honda

Forrás: 112press

Eszméleténél volt

A brutális sérülés és a valóságos ronccsá tört kocsi dacára a férfi nemhogy eszméleténél volt, de még beszélni is lehetett vele, és bár a hangja kásás volt, az az oldal szerint nem a sérüléstől, hanem az ittasságtól lehetett.

Épp bőrrel megúszta

A helyszínre érkező mentők a férfit rendőri kísérettel vitték be a Markusovszky kórházba, egyelőre nem tudni pontos adatokat az állapotáról. A Bors úgy tudja, hogy a férfi agyrázkódást szenvedett ugyan, azonban csodával határos módon a helyzethez képest ép bőrrel úszta meg a történteket.

Vizsgálják a balesetet

Károly ismerősei nem tudják, hogy pontosan mi állhatott a baleset hátterében. „Nem tudom, mi ütött Karcsiba, a sokk vagy éppen felzaklatta valami, esetleg műszaki hibás volt-e a kocsi, ezt majd a szakértők kiderítik. Most egyelőre annak örülünk, hogy életben van, és megúszta ezt a szörnyűséget” – mondta a balesetező sofőr egyik ismerőse.

Elszállították az autót

Forrás: 112Press

„Vele volt az Isten”

„Mondhatjuk úgy is, hogy vele volt az Isten. Azt a roncsot nézve ugyanis már az is nagyobb fajta csoda, hogy egyáltalán életben maradt. Az pedig, hogy a helyzethez képest még könnyen átvészelte a balesetet, már konkrétan isteni csoda” – tette hozzá.

Sokkos állapotban volt

A közösségi oldalon megszólaltak a férfi rokonai is. Testvére az egyik írásában azt állította: Károly szerinte egyáltalán nem ittas, hanem sokkos állapotban volt, most pedig agyrázkódással fekszik kórházban, ahol amúgy a felesége is dolgozik.

Lezárták az egyik sávot

A 112Press azt írja, hogy a Magyar Közút munkatársának úttestre szóródott földet és füvet kellett letakarítania. A forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett haladhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni fotók – Forrás: 112 Emergency Press Hírügynökség