Kedd reggel a ködös időjárásnak és a nedves utaknak is köszönhetően több baleset történt országszerte.

Így történt a baleset

A Fejér megyei Kajászó belterületén például egy Iveco Daily platós kisteherautót ért baleset. Az Iveco Vál felől érkezett, majd a településre beérve, egy balkanyarban a kisteherautó megcsúszott. Férfi sofőrje hiába ellenkormányzott, járműve keresztbe csúszott az úton, majd a bal oldali árok falának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fejreállt

Az Iveco eleje megakadt, ennek következtében a kisteherautó átfordult a hossztengelye irányában, végül a tetején landolt. A sofőr használta a biztonsági övét, így nem sérült meg, saját erejéből ki tudott mászni a roncsból.

Helyszíni fotó

Elszállították

A helyszínre a váli önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az Ivecot, amelyet végül darus autómentő segítségével állítottak a kerekeire, majd szállítottak el.

Helyszíni fotó

Másik mai baleset

Ahogy írtunk róla, elképesztő látvány fogadta a temetőbe érkezőket Dunaszentbenedeken: egy nagy értékű Audi ugyanis a kerítés romjai mellett, megrongált sírok között feküdt az oldalára borulva. A sofőr azonban sehol nem volt és rendszámot sem találtak a kocsin. 

Nem tudta bevenni a kanyart

Egy autós valószínűleg még az éjszaka folyamán Benedekről Kalocsa felé haladva nem tudta bevenni az enyhe uszódi kanyart, átsodródott a bal oldalra, letarolta a temető kerítését, egy sírkő megdobta, megpördülve az oldalán állt meg. A baleset következtében alaposan összetört az Audi, a sofőrnek sem lehetett könnyű kikászálódni a roncsból, hiszen a vezető oldali ajtókat nem lehetett kinyitni.

Leszerelte a rendszámtáblákat

A sofőr vélhetően nem vette figyelembe az esős időjárás miatt megromlott útviszonyokat, annyi lélekjelenléte viszont még volt, hogy leszerelje az autójáról a rendszámtáblákat. Ennek ellenére nem jelent majd akadályt az autó beazonosítása.

Nem nehéz az azonosítás

Ehhez az alvázszám is elegendő, ám mivel az autót és annak sofőrjét látásból ismerik a környékbeliek, lehet, hogy erre sem lesz szükség. A jármű középkorú tulajdonosa valószínűleg számtalanszor megtehette már ezt az utat, hiszen úgy tudják, géderlaki lakos, vagy legalábbis a családja ott él. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni fotó – Forrás: Autómentő 0-24