Holtan találták meg azt a négygyermekes édesanyát, aki pár nappal ezelőtt tűnt el Nyíregyházán. A negyvenes éveiben járó nő holttestét Nyírtura környékén, egy erdős területen találták meg.

Elhajtott az autójával

Április 22 óta sem éjjele, sem nappala nem volt annak a nyíregyházi családnak, akik erejüket megfeszítve keresték Sz-né P. Zsuzsát. A 44 éves éves, 4 gyermekes családanyának ugyanis rejtélyes módon veszett nyoma: iratait hátrahagyva beült a kocsijába, és elhajtott.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A család is kereste

Családja alig pár órán belül jelentette eltűnését a rendőrségen, a család, a hatóságok és keresőcsapatok is kutattak utána. „Velünk együtt nagyon sokat keresik, amit nagyon köszönök mindenkinek” – mondta pár nappal ezelőtt az eltűnt asszony férje. Gergely a keresőcsapatokkal együtt járta az erdőt, hátha rábukkan feleségére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szerette a családját

A kétségbeesett férj akkor arról is beszélt, hogy feleségénél semmilyen iratok nem voltak, az útlevelét is otthon hagyta. A négygyermekes édesapa azt mondta, hogy az asszony családját szerető, felelősségteljes, gyermekeinek élő családanya volt.

Megtalálták a holttestét

Az asszony egy hétszemélyes, egyterű családi autóval távozott otthonról. Férje bízott benne, hogy legalább az autót megtalálják, amely segíthet abba, hogy a felesége is meglegyen. Aztán szerda délután jött a tragikus hír, hogy Zsuzsa holtteste előkerült.

Több terepjáró jelent meg

A közösségi oldalon a nyírturaikat azt írták, hogy egy erdős területen több terepjáró, és megkülönböztető fényjelzést használó jármű vonult ki. Egy ország drukkolt, hogy épségben előkerüljön az asszony, de sajnos már nem öleli át a gyermekeit. 

Vizsgálják a halálesetet

Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtreferense az üggyel kapcsolatos azt mondta, hogy a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció