A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a 34 éves férfival szemben, aki dühében volt barátnője siófoki lakásának közelében leengedte a sértett autójának kerekeiből a levegőt, majd amikor ő számon kérte a cselekményt, durván bántalmazta a parkolóban.

2019 óta voltak együtt

A vádiratban foglaltak szerint a férfi 2019 novemberétől állt szoros érzelmi kötelékben a nővel, azonban a nő többszöri próbálkozás után végül csak 2020 júliusában tudott szabadulni a kapcsolatból, mert tartott a férfi reakciójától.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A nő nem engedte be a lakásba

A nő félelme nem volt alaptalan, a szakítást követő 2 nap múlva a férfi a nő lakásához ment, de miután a csengő percekig tartó nyomását követően sem engedte be a nő, a volt barátnő parkolóban leállított kocsijához indult.

FRISS! Minden elkövet, hogy ne kelljen rácsok mögött lennie: Gondnokság alá helyeznék M. Richárdot, a családja szerint ezért van minderre szükség

Az erkélyről nézte végig a nő, mit csinál a férfi

Az erőszakos férfi tettét a nő a lakás erkélyéről nézte végig és mivel arra gyanakodott, hogy az abroncsokból kieresztette a levegőt, egy ismerősével a férfi távozását követően lement a járműhöz.

A férfi hangosan szidni kezdte volt barátnőjét

A férfi azonban nem távolodott el messzire, hanem a kocsinál álló nőhöz lépett és hangosan szidalmazni kezdte.

Hanyatt lökte, ököllel, tenyérrel ütötte

A nő ekkor elkeseredésében a férfit arcon csapta, amitől a vádlott még inkább indulatba jött. A feldühödött férfi ekkor volt barátnőjét hanyatt lökte, a földre került nőt többször ököllel és tenyérrel is megütötte arcán, majd a sértett védekezésből felemelt térdébe kétszer erősen belerúgott.

Egy autós látta, mi történik

A segítségért kiabáló, 8 napon belüli sérüléseket szenvedett nő bántalmazásának az vetett véget, hogy egy autós látva mi történik, kiszállt kocsijából és feléjük tartott, mire a vádlott gyorsan távozott a helyszínről.

Ez várhat most a férfira

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

A verést megelőző pillanatokat a nő az erkélyről videóra vette

 A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik