Balesett miatt lezárták az M6-ost autópálya Pécs felé vezető oldalát a C alagútban. Egy személygépkocsi többször megpördült, majd a falnak csapódott, de nem sérült meg senki.

Szemle van

A helyszíni szemle idejére lezárták az utat, a forgalmat a Bátaszéki csomópontnál a rendőrök az 56-os számú főútra terelik. Az M6-os autópályára a Véméndi csomópontnál tudnak az autósok visszatérni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A pontos helyszín

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A 6-os úton egy autó gyulladt ki

Kigyulladt egy személyautó motortere a 6-os főút 163-as kilométerénél, Hidas térségében. A tűzoltók eloltották a tüzet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Motoros

Eddig tisztázatlan körülmények között elesett egy motoros 14 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 29-es kilométerszelvénynél. A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt.

Torlódás lesz

A balesettel érintett jármű forgalmi akadályt képez, a forgalom a belső sávon halad. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.

Az itteni helyszín

Szolnoknál is

Közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van a 32-es főút 77-es kilóméterénél. Négy jármű ütközött össze 13 óra után, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van.

Újra jól járható az M7-es

A Budapest felé vezető oldalon a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. Korábban, 10 órakor baleset történt az M7-es autópálya 39-es kilométerénél, Kápolnásnyék közelében, ahol két gépjármű ütközött össze.

Fotónk illusztráció.