Tizenhat évesen az egyik kaposvári temetőben összefirkálta a sírokat, egy hónapja pedig azért ítélték el, mert fogva tartotta a barátnőjét. Most a helyi állatvédők egyik kecskéjének fejét vágta el, majd az állat fejével menekült el a helyszínről.

Rozi, a kecske

A Rozi nevű jószág három éve került a Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesülethez, miután borzasztó állapotban, egy benzinkútnál bolyongva rátaláltak. Azóta az állatmentők kabalaállatává vált, a látogatók imádták, s rengeteget foglalkoztak vele.

Beosont a kegyetlen gyilkos

A múlt héten, egyik hajnalban beosont hozzá egy ismeretlen és  levágta a fejét, amellyel 7 perccel később a hóna alatt távozott. Az elkövetőt a kamera felvette, az egyesület pedig 400 ezres nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Lakossági bejelentés alapján fogták el a tettest

A rendőrök sem tétlenkedtek, haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Úgy tudjuk, végül egy lakossági bejelentés alapján sikerült azonosítani és elfogni a bujkáló elkövetőt vasárnap.

Kihallgatták a tettest

A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 28 éves Ny. Ádámot bűnügyi őrizetbe vették és állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A kaposvári remetet

A nomád körülmények között élő férfi azután vált országosan ismertté, hogy a barátnője ruhátlanul menekült előle tavaly a kaposvári erdőben.

Kínozta barátnőjét

2019 áprilisában költözött össze a párjával. Munkája nem volt, a nő spórolt pénzéből éltek. Rendszeresen drogozott és bántalmazta a nőt, majd tavaly májusban eldurvult a kapcsolatuk: az ágyban fekvő párjával váratlanul közölte, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Egy földbe vájt kunyhóba tartotta fogva. A kezeit összekötözte, összeverte, majd cigarettacsikket nyomott el a combján.

Sorsára hagyta a nőt

Végül a nőt kivonszolta az épület elé, ahol megrugdosta, és a sorsára hagyta.  A sértett napokig bujkált az erdőben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki értesítette a rendőröket.

Többször engedték ki a börtönből

Ny. Ádám a korábbi ügyének nyomozása alatt végig letartóztatásban volt, először 2020 márciusában engedték ki, de a fellebbezés hatására júniusban visszavitték a börtönbe. A hónap végén a férfi és a védője indítványára ismét kiengedték, de aztán rövid időn belül újra visszakerült. A múlt hónapban történő ítélete előtt újra kiengedték, a kecskegyilkosság idején ezért szabadlábon lehetett.

A Kekvillogo.hu itt írt a Ny. Ádám ügyeiről

Kiemelt kép: ebben a bunkerben élt Ny. Ádám – Forrás: ugyeszseg.hu