Kórházban rendelte el a Budakörnyéki Járásbíróság egy lopással gyanúsított férfi letartóztatását, akit elfogása után szívinfarktus gyanújával szállítottak kórházba – közölte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön.

A férfi társát is elfogták

Közleményükben azt írták, a férfi társát is elfogták, és vele szemben is a legszigorúbb kényszerintézkedésről döntött a bíróság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Biztosították a terepet

A gyanú szerint a két gyanúsított ellopott egy autót, úgy, hogy a fiatalabb biztosította a terepet, miközben az idősebb kinyitotta a kocsit, megbontotta a műszerfalat, elhelyezett egy GPS-jel-elnyomót, majd az autóval elhajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

1,5 milliós kár

A bűncselekménnyel 1,5 millió forintos kárt okoztak.

FRISS!

Lopott autó

Még júliusban a két gyanúsított átvett egy 2,3 millió forint értékű lopott autót egy ismeretlentől, majd szétbontotta, az alkatrészek egy részét pedig beépítette az idősebbik autójába.

Ezt találták

Az idősebb gyanúsítottnál egy olyan motorblokkot és váltót is találtak, amely eredetileg egy Franciaországban ellopott kocsiba volt beépítve.  

Ez is érdekelhet:

Fellebbeztek

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, a gyanúsítottak és védőik azonban fellebbeztek ellene. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció