Ismert divattervezőt kapcsoltak le a zsaruk. H. Zoltán lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak, így elrendelték a férfi letartóztatását.

Lecsaptak a divattervezőre

A rendőrök október 21-én, pénteken csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre. A férfit több televíziós műsorból is ismerhetik a nézők. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kábítószer-gyanús anyagot találtak

A férfi letartóztatását két nappal később elrendelték, mivel lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak – tudta meg a Magyar Hang.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiterjedt nyomozás

Több, egymástól független forrás szerint a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, mivel felmerült, hogy H. Zoltán kereskedett is a droggal.

Ismert nevek is felmerültek

Az üggyel kapcsolatban a közéletben ismert nevek is felmerültek. Ellenzéki politikusok mellett egy újságíró is bajba kerülhet.

Eltűnt a közösségi oldalról

A divattervező október 21-én reggel posztolt utoljára közösségi oldalára. Telefonja azóta nem volt kapcsolható.

Nem válaszoltak a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyelőre nem adott tájékoztatást a fejleményekről.

Drogos bulit tartott

Három évvel ezelőtt csaptak le a nyomozók Árpa Attilára a saját kertjében, ahol a gyanú szerint drogos bulit tartott. Az ügy most jutott el a bírósági szakaszba. A színész vallomásában elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de tagadta, hogy drogkereskedő lenne.

Előre megírt vallomás

A Kékvillogo.hu írt róla, hogy az ügy már hónapok óta bírósági szakaszban van, de eddig Árpa Attila felmentéseket kapott, nem jelent meg a bíróság előtt, most viszont muszáj volt kiállnia és elmondania a vallomását. A celeb előre megírt szöveget olvasott fel a bírónak.

Ártatlannak vallja magát

Az eljárás során öt férfit gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel. Árpa akkor elmondta a sajtónak: „Életemben nem kereskedtem kábítószerrel. Azt pedig, hogy fogyasztottam, sosem tagadtam. Az ártatlanságomat a bíróságon is be fogjuk bizonyítani.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció