Tört, zúzott, kiabált az ittas férfi Balatonlellén, a rendőrök eljárást indítottak ellene. Képek is készültek a rongálásokról, amit a cikk végén találsz.

Túl sokat ivott

Az ügy adatai alapján egy 62 éves fonyódi lakos 2023. február 18-án este ittas állapotban érkezett a balatonlellei vasútállomás várótermébe, ahol a jegykiadóval és egy várakozó utassal ingerülten kiabált, valamint dühében a bejárati ajtót is megrongálta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kukákba is belekötött

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi az állomás felé haladva két kukát is felborított, valamint az egyik vendéglátó egység székét elhajította.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Korábban már csináltak ilyeneket

Ugyanezt a személyt két héttel korábban pedig egy Fonyódon elkövetetett hasonló cselekménye miatt már gyanúsítottként is kihallgatták.

Eljárást indítottak ellene

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt még aznap este elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A nyomozók F. Ervinnel szemben garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást, majd kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lekapta az ajtót

Forrás: police.hu

Az egyik kuka, amelyiket felborította

Forrás: police.hu

A másik kuka

Forrás: police.hu

Ezek sem tetszettek neki

Forrás: police.hu

Ezt is elhajította

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: police.hu