Egy elektromos rollerrel közlekedő férfi azért vert félholtra egy gyalogost, mert az rászólt, az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért.

Két ütéssel elintézte

A járdán közlekedett elektromos rollerrel egy huszonkét éves férfi Budapest belvárosában, ezt tette szóvá egy arra járó gyalogos. A rolleres ezt követően leszállt járművéről és kétszer ököllel arcon vágta a gyalogost, aki elvesztette egyensúlyát, és az esés következtében életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. A rolleres pedig tovább hajtott, A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Börtönbüntetés kiszabását

A Fővárosi Főügyészség a 22 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mint aki jól végezte dolgát, megérkezik a munkahelyére

Legutóbb a rolleres volt a szenvedő fél

Ahogy a kekvillogo.hu is megírta, Hétfő este elektromos roller és trolibusz ütközött a 6. kerület Nagymező utcában, melynek során a rollert kormányzó férfi súlyosan megsérült.

Enyhén ittas társaság volt

A rolleres egy négytagú, enyhén kapatos, külföldi társaság utolsó tagjaként gurult az Ó utca bal oldali járdáján a Bajcsy-Zsilinszky út felé, majd a csapat keresztül akart hajtani a Nagymező utcán.

Az első három rolleres átjutott

Az első három rolleresnek sikerült is a manőver, ám a negyedik társuk a jobbról érkező és a Keleti pályaudvar felé haladó 78-as trolibusz láttán ijedtében lefékezett az út közepén, így a trolinak esélye sem volt kikerülnie őt.

Súlyos fejsérüléseket szenvedett

A roller lepattant a troliról, a nyári öltözéket viselő férfi pedig az úttestre zuhant. Nem vesztette el az eszméletét, tudott kommunikálni, de súlyos fejsérülés(eke)t szenvedett. A szemtanúk azonnal a segítségére siettek, meg is mozdították, ami nem feltétlenül jó ötlet, de jelen esetben a sérüléseit nem befolyásolta.

A mentők vitték el a rollerest

A mentők őt az Országos Baleseti Intézetbe szállították, a troli fedélzetén tartózkodó utasok szerencsére nem sérültek meg.

A trolibusz vezetőjét megviselték a történtek

A trolibusz sofőrjét viszont eléggé megviselte a baleset, nem érezte magát jól, így végül nem ő vitte vissza a buszt a telephelyre.

Akkor lezárás is volt

A mentés és a helyszínelés idejére a Nagymező utcát teljes szélességében lezárták, ezért bő egy órán keresztül a 70-es és a 78-as trolibusz is módosított útvonalon közlekedett az Opera metróállomás és a Báthory utca/Bajcsy Zsilinszky út megállóhelyek között.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Youtube