Pénteken nem sokkal dél előtt újabb baleset történt Kispest egyik legveszélyesebb kereszteződésében, az Ady Endre út és a Vas Gereben utca találkozásánál. Három autó ütközött össze, az egyik sofőrt kórházba szállították. Cikkünkben mutatjuk a helyszínen készült felvételeinket.

Hármas karambol

A hármas karambolt egy Toyota Prius vezetője okozta, aki a Vas Gereben utcából a Nádasdy utca felől érkezve keresztül akart haladni az Ady Endre úton. A férfi állítása szerint a villamossínekre érve még egyszer körülnézett, de utána így is az Ady Endre a Hofherr Albert utca felől érkező Chevrolet Lacetti elé hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem volt ideje fékezni

A Chevrolet vezetője vélhetően azt hitte, a Toyota sofőrje látja őt közeledni, így szinte nem is volt ideje fékezni, autójával a Prius jobb oldalába rohant. A Toyota az ütközés hatására balra kitért, és a Vas Gereben utcán szemből az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtáblánál várakozó Dacia Sandero bal elejének csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Zavartan viselkedett

Az autókban csak a sofőrök ültek, közülük végül a mentők a vétlen Chevrolet vezetőjét szállították kórházba, mivel beütötte a fejét az oldalablakba és kissé zavartan viselkedett.

Volt dolguk a tűzoltóknak

A fővárosi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd felrehúzták a Lacettit és a Priust, a Sandero pedig mozgásképes maradt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK