Gyakran hallani mindenféle rémmeséket a rosszul sikerült fogbeültetésekkel kapcsolatban. Valóban igaz, hogy kevés a kifejezetten erre szakosodott specialista. Nem is csoda, hogy a páciensek többsége eleve félelemmel vág bele. A következő cikkel arra világítunk rá, hogyan érdemes döntést hozni. 

Fogimplantátum eltávolítása profi szakemberekkel 

A modern fogászati fejlesztések ellenére, az esetleg nem tökéletes, vagy szerencsétlen kivitelezés miatt még akadnak sikertelen az implantációs esetek. Sokan emiatt nem is mernek lépni a korábban elrontott fogpótlásokkal kapcsolatban. Pedig létezik ideális megoldás, mégpedig az, ha felkeresünk egy olyan klinikát, ahol jártasak a fogbeültetésekben…de az implantátumok eltávolításában is. A Halász Klinika implantátumok eltávolítása terén is specialista. 

A fogbeültetéses eljárásokban élen járó klinika szakemberei számos olyan esettel találkoztak, amelynél szükségessé vált a meglévő implantátumok eltávolítása. Ezáltal olyan módszereket dolgoztak ki, melyek révén gyorsan és fájdalommentesen megoldható a procedúra. Ez a folyamat különleges tapasztalatot igényel, hiszen az új beültetés szempontjából nem mindegy, hogy mennyi ép csontszövet marad.

Érdemes speciális fogászati centrumot választani részleges és teljes fogatlanság fennállásakor is, ugyanakkor ellátogathatunk az említett klinikára akkor is, ha más helyen korábban már pórul jártunk. Felszerelésüknek és több lépcsős protokolljuknak köszönhetően a már becsontosodott eseteket is képesek könnyedén megoldani. 

Az esztétikus, szépen illeszkedő implantátumok körülményei 

Mindannyian ismerünk halogatós embertípusokat, akik félelemből vagy épp jellemükből fakadóan szeretik elodázni a tennivalókat. Nagyobb a baj, ha olyan teendőt halogatnak, amely jelentős hatással van a mindennapokra és az egészségükre. 

A teljes fogatlan állapot rehabilitációja vagy egy régi, félresikerült fogbeültetés éppúgy nem várhat. 

Az idő sajnos ellenünk dolgozik, hiszen kezeletlenül az ínypapilla és a csontszövet sorvadni kezd, az egyre romló körülmények pedig a sikeres eljárások útjába állhatnak. Ráadásul nem garantálható ugyanolyan szép eredmény, mint idejében cselekedve. Az ínycsipke jellegzetes szerkezetét megőrizve nagyobb eséllyel készülhet az eredeti foghoz hasonló szép, esztétikus korona, amely megfelelően illeszkedik.

Nem csupán a fogatlanság rehabilitációja esetén fontos speciális klinikához fordulni, hanem a nem megfelelő implantátumokkal is. Az, hogy minél több csontszövet megmaradjon az eltávolítást követően is, befolyásolja az későbbi új implantáció kivitelezését. 

Szerezzük vissza magabiztos mosolyunkat!

A kezeletlen fogászati problémák idővel egész életünkre kihatással lesznek, és ez meglátszik az önbizalmunkon is. Miért halogatnánk, és miért feszengenénk, ha létezik megoldás ragyogó mosolyunk visszaszerzésére? 

Megannyi lehetőség áll rendelkezésünkre, a szakemberek készséggel segítenek, és örömmel kínálnak hosszú távú gondtalanságot.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.