A kábítószer-terjesztők közül két házaspár családi vállalkozásként folytatta a bűnös tevékenységet, amely során különféle tiltott anyagokat árultak Győr-Moson-Sopron megyében. Elfogásukra nagyszabású rendőrségi akciót szerveztek, és ezen 68 rendőr dolgozott együtt, a rajtaütésről készült felvételt a cikk végén mutatjuk.

Dílereket fogtak

A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó csornai csoport 2020 nyarától rendszeresen árult nagy mennyiségben különféle drogokat a városban és környékén. Előkerítésükre a csornai rendőrök szerveztek összehangolt rendőrségi akciót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csornán terítették az árut

Megszervezték az akciót

2021. február 24-ére szervezte meg a Csornai Rendőrkapitányság állománya azt a rendőrségi akciót, amelybe bevonták a győri rendőröket is, így 68 rendőr kezdett el dolgozni a kábítószer-kereskedők ügyén. Nyomozásuk során a megyében található Csorna, Farád, Rábatamási és Barbacs településeket is átfésülték.

Elfogták a dílereket

Munkájuk sikerrel zárult, ugyanis az akció során összesen 10 helyszínen 14 feltételezett elkövetővel szemben intézkedtek. Az akció során gépjárművet, készpénzt, valamint különféle kábítószereket és azok forgalmazásához szükséges eszközöket, tárgyakat foglaltak le a nyomozók.

Lefoglalták a megtalált kábítószert

Fehér port is találtak

10 férfi, 4 nő

A műveletben 10 férfit és 4 nőt fogtak el, akiket előállítottak a Csornai Rendőrkapitányságra. A nyomozók kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt 6 személyt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vételük mellett, majd 2021. február 25-én előterjesztést tettek az illetékes járási ügyészség felé letartóztatásuk indítványozására. A többi 8 drogfogyasztót a rendőrök kábítószer birtoklásának vétsége miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Bilincsbe verték a dílereket

Mutatjuk az elfogást

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrségi akció – Forrás: Police.hu