Az életben maradt nővel megfújatták a szondát, amely pozitív értéket mutatott. Nem tudni, hogy miért gondolták remek ötletnek, hogy éjszaka, a sztrádán kerekezzenek.

Meghökkentő dráma

Részleteket közölt a rendőrség arról a hajnali balesetről, amely az M6-os autópályán következett be Tolna közelében. Megállapítható, hogy egy teljesen értelmetlen tragédia történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többen áthajtottak rajta

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, nem sokkal éjfél után egy holttestet találtak a sztráda Budapest felé vezető oldalán. Akkor még csak annyi volt biztos, hogy az áldozaton több kocsi is áthajtott. A rendőrség félpályás zár mellett helyszínelt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pont érkezett egy autó

Most kiderült egy 34 éves férfi egy 22 éves nő egy kerékpárral közlekedtek az autópályán, vélhetően a leállósávban. A kerékpárosok feltehetően elvesztették egyensúlyukat és a haladó sáv felé dőltek. Ekkor érkezett az autópályán egy személyautó.

A nő szerencsésen esett

Utóbbi vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, és a kocsi elejével elütötte a kerékpáron utazókat. Az ütközést követően a nő a külső szalagkorlát melletti területre esett, míg a férfi az előző sávra zuhant. Ezután itt több arra haladó autós is áthajtott rajta.

Nem lehetett rajta segíteni

A 34 éves tolnai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal életét veszítette. A nővel megfújatták a szondát is, amely pozitív értéket mutatott. A helyszínelés és a rendőri munka a helyszínen véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Volt már hasonlóra példa

Sajnos nem ez az első eset, hogy egy hasonlóan drámai incidens történik egy magyar autópályán. Mint korábban mi is hírt adtunk róla, idén májusban egy 92 éves, román származású gyalogost gázoltak halálra az M0-s autóúton.

Rengetegen áthajtottak rajta

A gázolás után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. 20 percen keresztül még haladt a forgalom a baleset helyszínén: akár 40 kocsi is áthajthatott a férfi holttestén.

Nem tudni, miért akart átmenni

A tragédia az annahegyi pihenőnél történt. Itt állt meg az a román turistákat szállító autóbusz, ahonnan leszálltak az utasok. Eddig tisztázatlan okok miatt egy 92 éves férfi elindult a túloldalra. Majd onnan vissza akart fordulni, amikor nagy sebességgel elütötte őt egy autó.

Rengetegen áthajtottak rajta

„Vissza akart menni a MOL kúthoz, aztán elgázolták, utána meg a mögötte lévő is, aztán még tízen, tovább már nem számoltam.” – mesélte az RTL híradónak egy szemtanú. A jelentés alapján feltehetően külföldi rendszámú, szürke Mercedes Sprinter vezetője hagyhatta hátra az idős gyalogost.

Nem állt le a forgalom

A riportban akkor az is elhangzott, hogy több tucat autós hajtott át az idős férfi testén, 20 percen keresztül senki nem állította le a forgalmat, 100 km/h-val száguldhattak el a járművek felette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünkön a balesetben érintett jármű látható, forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala.)