Tragikus események történtek csütörtök hajnalban a H5-ös HÉV vonalán és ez már nem az első gázolás volt az utóbbi időszakban. Az internetes hozzászólók kikezdték az öngyilkost, szerintük nem törődött a következményekkel.

A sínekre feküdt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy június 1-én hajnalban egy 20 év körüli férfi a sínekre feküdt Budakalász és Békásmegyer között a H5-ös HÉV vonalán. A menetrend szerinti járat megérkezett, a fiatal a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két hét alatt két halál 

Az esettel összefüggésben nem merült fel idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja a rendőrség közlése szerint. A hatóság azt is tudatta, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Válságos állapotban

Ez már nem az első HÉV-vel összefüggésbe hozható haláleset az elmúlt időszakból, ugyanis május 15-én egy 17 éves kezdő sofőr hajtott fel a sínekre, és az érkező szerelvény nekiment a járműnek. A fiatal fiú a helyszínen meghalt, az autó többi utasa pedig válságos állapotban a kórházban van. 

Tönkre tett életek

Sokan nem is gondolnak bele abba, hogy egy ilyen esetnél nem csak saját életüket veszthetik el, hanem tönkre teszik másokét is. A közlekedési eszközt vezetők, akár önhibájukon kívül is gázolhatnak el embereket, mint ahogy az utóbbi két esetben is megtörtént.

Új munkát kell keresni

Ezt a terhet, pedig valószínűleg egész életükben, magukkal hordozzák majd, ami sokaknál annyira mélyen megmarad, hogy lehet, nem is ülnek többet volán mögé. Új állást, új életet kell kezdeniük – írja a Bors.

Fájdalom az arcán

„Azzal a járattal mentem volna melózni, egy másik, utána jövő járattal sikerült elmennem. Még láttam a HÉV-vezetőt. Azt a fájdalmat, ami tükröződött az arcán, nem kívánom senkinek” – írta egy hozzászóló egy békásmegyeri csoportban, aki ugyan a balesetet nem látta, de a jármű vezetőjét igen.

„Mielőbbi felépülést kívánok!”

„Mielőbbi felépülést a traumából a HÉV vezető kollégának! –  tette hozzá egy másik férfi, aki szintúgy kiemelte, hogy egy ilyen eset mekkora trauma lehet a vezetőnek. 

Támadják az öngyilkost

Sokan támadták az öngyilkost, hogy csak magára gondolt, „Más életét ne nyomorítsa meg” – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció