Hat ember ellen folytat eljárást a rendőrség, miután egy prostituáltakat futtattak Nógrád megyében. Az ebből származó pénzt saját és családjuk fenntartására fordították. Eddig három ember letartóztatását kezdeményezték az ügyben.

Prostitúciót hirdettek

A 34 éves nő és 36 éves társa március elejétől, míg a 40 éves férfi 25 éves és 35 éves társával május végétől rendszeres haszonszerzésre törekedve egy internetes portálon hirdetett meg szexuális cselekményre sértetteket.

Saját lakásukon végeztették a szolgáltatást

A prostitúciós tevékenységre a 34 éves nő és társa saját lakhelyét rendelkezésre bocsátotta, míg a 40 éves férfi pásztói, majd szeptembertől németországi helyszínekre is szervezett ilyen tevékenységet.

A futtatók vették át a pénzt

A 34 éves nő és 36 éves társa, valamint a 40 éves férfi utasításai alapján a sértett prostitúciós tevékenységének szervezését, a szolgáltatásért nyújtott összeg átvételét társaik bonyolították.

Saját maguknak tartották meg a pénzt

A gyanúsítottak a nyomozás adatai alapján a tevékenység bevételéből befolyt összeget saját maguk és családjuk megélhetésére fordították.

Ez is érdekelhet

“Két kisgyermekét már az égből figyeli, bennünket pedig onnan segít ebben az embertelen küzdelemben” – koronavírusban meghalt egy 39 éves mentős

Kábítószert is lefoglaltak

A nógrádi nyomozók összehangolt bűnügyi akciót szerveztek kedd reggelre és valamennyi terheltet elfogták. A széleskörű felderítőmunka eredményeképp a gyanúsítottak otthonaiban megtartott kutatásokon a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, továbbá kábítószergyanús anyagokat, és azok fogyasztására szolgáló eszközöket foglaltak le.

Eljárás folyik

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. Krisztián 40 éves, B-né B. Emese 34 éves, B. A. János 36 éves és Cs. Nikoletta 35 éves pásztói lakosok ellen, valamint kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt J-né B. Éva 46 éves pásztói, K. Lászlóné 29 éves salgótarjáni, valamint a 25 éves K. Nikoletta ellen.

3 embert vettek őrizetbe

Az öt nőt és férfit gyanúsítottként hallgatták ki, N. Krisztiánt, B-né B. Emesét és K. Nikolettát őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A hatóság szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, egyben vizsgálja más bűncselekmény megvalósulását is.

Kiemelt kép: illusztráció