Szörnyű gyilkosság történt Nyíregyházán, támadója valószínűleg szerdáról csütörtökre virradóra ölt meg egy 80 éves asszonyt. Az egyébként csendes, de félreeső utca lakói megdöbbentek, amikor megtudták, hogy Margó néni már nem él. A kegyetlen módon megölt idős hölgy holttestét a lánya találta meg.

Keresik az elkövetőt

Egy nyolcvan éves nőt találtak holtan nyíregyházi lakásában. A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rendőr-főkapitányság haladéktalanul, nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Brutális bántalmazás

A rendőrség megerősítette, hogy csütörtök délután érkezett hozzájuk a bejelentés, amely szerint holtan találták az egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában. A rendőrség olyan eszközöket keres, amikkel a brutális bántalmazást elkövethette a tettes.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megdöbbentő látvány

Ezt az információt erősíti, hogy a keresőcsapatok fémdetektorokat használnak a tárgyak felkutatása érdekében. A Frissmédia úgy tudja, még a tapasztalt helyszínelők is megdöbbentek a brutalitás látványától.

A lánya találta meg

Az idős hölgyet lánya nem érte el telefonon, ezért édesanyja házához sített, ekkor fedezte fel szeretett anyukája vérbefagyott testét. Bár a mentők is a helyszínre érkeztek, az idős nő életét már nem lehetett megmenteni.

Nem tűnt el semmi

A lakásból az elsődleges adatok szerint nem tűnt el semmi, így elképzelhető, hogy a betörésnek induló cselekmény torkollott véres drámába. A helyiek elmondták, szerda éjszaka körülbelül 30-40 percig nem volt áram. Lehetséges, hogy az elkövető ezt kihasználva akart értékeket ellopni.

Imádta az unokáit

Az áldozat csendes, visszahúzódó, családja szeretetében élő idős nő aktív volt, virágokat gondozta, kertészkedett, imádta az unokáit.

„Mindig volt egy kedves szava”

„Hallottuk, hogy megölték a hölgyet, akit bár nem ismertünk jól, gyakran megállt velünk a kapuban beszélgetni, mindig volt egy kedves szava. Jobban belegondolva furcsa is volt, a héten egyáltalán nem láttuk se jönni, se menni. 1973 óta lakom itt, még csak hasonlóról sem tudok – mesélte a szon.hu portálnak egy idős hölgy.

Nem mernek aludni

„Gyerekekkel élünk itt, nem merünk aludni sem, hiszen, ha ahhoz a házhoz bejutott egy gyilkos, akkor hozzánk is bejöhet” – tette hozzá egy másik helyi lakó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció