A salgótarjáni rendőrök elfogták azt a férfit, aki Litke belterületén bosszúból felgyújtotta haragosa gépkocsiját.

Lelocsolta, majd felgyújtotta

A 36 éves férfi január 19-én az éjszakai órákban a Litke belterületén parkoló személygépkocsit üzemanyaggal lelocsolta és a nála lévő öngyújtóval felgyújtotta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljesen kiégett

A gyújtogatás következtében a jármű a benne lévő tárgyakkal együtt teljes egészében kiégett. A vizsgálatok során kiderült, az elkövető biztosra ment, szinte semmi nem maradt a gépkocsiból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindene odalett

Az autó tulajdonosa elmondta: a kesztyűtartóban volt a pénztárcája, a nevére kiállított személyes irataival, bankkártyájával együtt, valamint a gépkocsi csomagtartójában munkavégzéshez használt szerszámai, többek között flex, fűrész, lézer és egyéb vésőgépek.

2 millió forint a kár

A jármű felgyújtása miatt az eszközök szintén megsemmisültek. A 36 éves litkei lakos cselekményével a sértett részére közel 2 millió forint kárt okozott.

Biztosra ment az elkövető

Fotó: police.hu

Biztosra ment az elkövető

Fotó: police.hu

Biztosra ment az elkövető

Fotó: police.hu

Videón a lángoló autó

Forrás: police.hu

Beismerte tettét

A salgótarjáni rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a bosszú áldozata lett a személygépkocsi. Fotó: police.hu