Nem válogatott, mindent vitt, ami a keze ügyébe került. A módszereket illetően sem volt különösebben finnyás, az összes zárta letörte, ami az útjába került. Azonban a zsaruk gyorsan elkapták.

Éjszaka bűnözött

Az eset március 30-ra virradóan Ercsiben történt. Itt egy akkor még ismeretlen elkövető a kerítésen átmászva behatolt egy Bartók Béla utcai családi ház udvarára és megrongálta az ott található két kamra nyílászáróit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Bartók Béla utca látképe

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kerítést vágott

Tovább folytatva útját kivágta az ingatlannal határos telek drótkerítését, melynek segítségével bejutott a szomszédos portára is. Itt kifeszítette a ház végében található tároló ajtaját, elvitt magával egy reszelőt, hogy ezzel letörje a családi ház melléképületének ajtaján található lakatot.

Nem vették észre azonnal

Miután sikeresen bejutott, onnan ellopott egy körfűrészt, továbbá gázpalackot, míg a szomszédos széntárolóból egy elektromos kézi keverőt és egy női kerékpárt. Néhány órával később a tulajdonsok észlelték a betörést, majd szóltak a rendőröknek.

Hamar előkerült

A helyszínre érkező egyenruhások azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely néhány órán belül eredményre vezetett és elfogták a 38 éves ercsi tolvajt. Előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Már a rácsok mögött van

Egyúttal őrizetbe vették, s kezdeményezték letartóztatását is. Így a tulajdonosoknak április 3-án, délután már visszaszolgáltatták az ellopott értékeket. Az nem derül ki a közlésből, hogy milyen motivációk alapján választott célpontot a tolvaj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lefeszített lakat

Lábnyom a földön

A visszaszolgáltatás pillanatai

(Cikkünkben használt képeinket a rendőrség készítette.