A rendőrség a lakosság segítségét kéri Földi Nikolett eltűnése ügyében.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytat Földi Nikolett eltűnése ügyében. A 16 éves kunszentmártoni nő 2020. augusztus 14-én 11 óra körül Kunszentmárton, Pozsonyi utcai otthonukból ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eltűnt személy körülbelül 151-155 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja feketére festett, átlagosan hosszú. Szeme színe barna. Arca kerek, fejformája szabálytalan – írja a Police.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

Eltűnésekor viselt ruházatáról leírás nem áll a rendelkezésünkre.  

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Földi Nikolettet felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Ez is érdekelhet: Ön látta valahol ezt a 13 éves kisfiút? Bonyhád közeléből tűnt el még augusztus elején, azóta nem ad életjelet magáról

Kiemelt kép: Police