Egy férfi véget akart vetni az életének, mert úgy látta, nincs már kiút a jelenlegi helyzetéből. A férfit sikerült lebeszélni a tervéről.

El akarta dobni az életét

Egy férfi úgy döntött, hogy önkezével vet véget az életének. Erre a lépésre azért szánta el magát, mert úgy érezte, teljesen kisiklott az élete. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hajnali 5-kor érkezett a segélyhívás

Októberben egy kora reggeli időpontban szólalt meg a telefon a BRFK Tevékenység-irányítási Központjában. Egy nő kétségbeesetten jelezte a rendőröknek, hogy a férje úgy ment el otthonról, hogy egy vészjósló üzenetet hagyott hátra. Egyértelmű volt, hogy a férfi szeretett volna véget vetni az életének.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal begyűjtöttek minden információt a rendőrök

Molnár Melissza r. törzsőrmester kifaggatta az elkeseredett férfi feleségét. Elkérte tőle a férje telefonszámát. Fel is hívta a férfit, aki szerencsére fogadta a hívást.

Kétségbe volt esve a férfi

A törzsőrmester úgy fogalmazott, hogy a férfinek nagyon kétségbeesett volt a hangja. Pár mondatot köetően azonban sikerült megnyugtatnia. Egyre több információt tudott meg a holléte felől és arról, hogy milyen ruházata van.

Folyamatosan kapcsolatban maradt a férfival

Molnár Melissza r. törzsőrmester a visszafordíthatatlan dologra készülő férfival telefonos kapcsolatban maradt, a felkeresésére induló járőröket így friss információkkal tudta ellátni. Mindössze öt percig keresték, amikor a ruházata alapján megtalálták a reményvesztett embert. Ekkor azonban vészesen közel, mindössze száz méterre lehetett a felüljárótól.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem látott más kiutat

Amikor a zuglói rendőrök megállították a férfit, elmondta az egyenruhásoknak, hogy mélyponton van az élete. Abban a pillanatban nem látott más kiutat, ezért akart véget vetni az életének. A zsaruk értesítették a mentőket.

Megnyugtatták

A férfit végül sikerült megnyugtatni hosszas beszélgetés segítségével addig, amíg kiértek a mentők. Ezt követően kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt mondta a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese

“Az ilyen intézkedéseknél nagyon fontos, hogy gyorsak, pontosak, és egyszerre nyugodtak legyünk. A munkánkhoz ilyenkor nagymértékű empátia is társul, ami segít abban, hogy egy elkeseredett ember megnyíljon nekünk, és tudja, hogy segíteni szeretnénk neki.”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán tudatta a jó hírt követőivel

Kiemelt kép: Molnár Melissza r. törzsőrmester – Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság