Az optimális tetőfedés nemcsak az időjárás viszontagságai ellen véd, hanem a fűtési költségek mérsékléséhez is hozzájárul, ráadásul meghatározó az épület megjelenése szempontjából.

Egy családi házat generációk számára építünk, ami a beépített anyagok, szerkezetek tartósságát, magas minőségét feltételezi. A tető stílusáról már a tervezés fázisában dönteni kell, hiszen a tetőszerkezet, a tető hajlásszöge ennek függvénye, és jelentősen befolyásolja a fedéshez használható anyagokat is. Időtálló, esztétikus megoldást jelentenek a változatos stílusban és harmonikus színekben kapható betoncserepek. Tudj meg róluk mindent, ismerd meg a lehetőségeket, hogy a legjobbat választhasd!

Környezetbarát választás

Bár az ár jelentős tényező egy építkezés során, emellett ma már egyre több építtető keresi azokat a lehetőségeket is, amelyek révén az egészség szempontjából is optimális életteret teremthet családjának. Ehhez pedig olyan környezetbarát, időtálló és minőségi építőanyagokra van szükség, mint a Premep.hu által forgalmazott Terrán tetőcserepek. Természetesen az építőanyagok összehangolt kiválasztására van szükség az alapoktól a tetőig, nemcsak szerkezetileg, hanem esztétikailag is.

Nemcsak a falazat, a vakolat, a szigetelések, a tetőfedés, de ugyanígy a fűtési rendszer megválasztásánál is meghatározó tényező azok környezetbarát volta, valamint a minél kisebb karbonlábnyom megléte. Ehhez járulhatnak hozzá a hazai gyártású, prémium minőséget képviselő építőanyagok.

Miért a betoncserepek?

A hagyományos tetőfedő anyagok, az égetett agyagcserepek mellett évtizedek óta kedveltek a masszív tetőszerkezetet igénylő betoncserepek:

  • hosszú élettartamúak
  • vízzáróak
  • színállandóságot és sima felületet garantálnak
  • maximális védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben
  • nagy teherbírásúak
  • természetes összetevőkből – cement, víz, homok, és a színezéshez vas-oxid – készülnek

A betoncserepek egyik legnagyobb és legrégebbi hazai képviselője a Terrán, amely a folyamatos technológiai fejlesztések jóvoltából nemcsak magas minőséget garantál, hanem olyan innovatív megoldásokat is, mint a Generon napelemes tetőcserép. 

Prémium minőség = Terrán

A Terrán betoncserepek 4-féle felületkezeléssel készülnek a még nagyobb tartósság érdekében. Ezek minden eddiginél hosszabb élettartamot, magas színtartósságot, öntisztulást, sima és ellenálló, továbbá elegáns selyemfényű vagy fényes esztétikus felületet garantálnak. A ClimaControl felületkezelés pedig a modern technológiának köszönhetően hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen, így hőszigetelési hatékonysága is kiváló, használatával jelentős energiamegtakarítás érhető el.

Könnyű és erős megoldást kínál a Synus, gazdaságos tetőépítést a Renova Plus. De ha hagyományos cserépfedést szeretnél, a nosztalgikus hódfarkú Rundo lesz a választásod, míg a mediterrán tetőkhöz a Coppo, a modern megjelenéshez a Zenit nyújt tökéletes megoldást.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.