Egy ember meghalt a 62-es úton Szabadegyházánál, amikor egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött szerda kora délután, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a főutat – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Egy ember meghalt

A balesetben a személyautót vezető 56 éves siófoki férfi a helyszínen életét vesztette – írták. A lezárást a 6209-es úton, Sárosd felé lehet elkerülni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Tűz ütött ki az autóban

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján korábban jelezte: az ütközéstől mindkét jármű az árokban állt meg, az autóban tűz keletkezett, amelyet még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak.

Helyszíni felvétel:

Fotó: police.hu

Tragédia Baranyában

Amint azt a Kékvillogó is megírta szörnyű baleset történt tegnap a korai esti órákban Baranya megyében, az 58-as főúton. A pécsudvardi elágazónál két autó rohant egymásba, a balesetben ketten életüket vesztették.

Egymásba rohantak

A police.hu tájékoztatása szerint egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé, amikor összeütközött egy vele szemben közlekedő, balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A baleset-info.hu úgy tudja, hogy egy Citroen típusú jármű kanyarodott ki egy mellékútról, amikor összeütközött egy Toyotával. 

A nő kirepült az autóból

A portál azt írja az ütközés hatására a Citroen a szántóföldre sodródott, az autó jobb első ülésén utazó nő pedig kireült a járműből. Ő, és a gépkocsi vezetője olyan sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Fotó a baleset helyszínéről:

Fotó: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft. 

Ők voltak az áldozatok

Mostanra pedig az is kiderült, hogya tragédia két áldozata a Jackfall Bormanufaktúra két lelke, Jandrasics Gábor és Burger Ottilia, akik a Villánytól 2 kilométerre található zsákfaluban, Kisjakabfalván üzemeltettek egy aprócska borászatot.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft. 

Búcsúznak tőlük

A szörnyű hírt a bormanufaktúra osztotta meg a közösségi oldalán, mint a bejegyzésben írják: “Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke, Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu