Szörnyű baleset történt tegnap a korai esti órákban Baranya megyében, az 58-as főúton. A pécsudvardi elágazónál két autó rohant egymásba, a balesetben ketten életüket vesztették.

Egymásba rohantak

A police.hu tájékoztatása szerint egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé, amikor összeütközött egy vele szemben közlekedő, balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A baleset-info.hu úgy tudja, hogy egy Citroen típusú jármű kanyarodott ki egy mellékútról, amikor összeütközött egy Toyotával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nő kirepült az autóból

A portál azt írja az ütközés hatására a Citroen a szántóföldre sodródott, az autó jobb első ülésén utazó nő pedig kireült a járműből. Ő, és a gépkocsi vezetője olyan sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Fotó a baleset helyszínéről:

Fotó: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft. 

Ők voltak az áldozatok

Mostanra pedig az is kiderült, hogya tragédia két áldozata a Jackfall Bormanufaktúra két lelke, Jandrasics Gábor és Burger Ottilia, akik a Villánytól 2 kilométerre található zsákfaluban, Kisjakabfalván üzemeltettek egy aprócska borászatot.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft. 

Búcsúznak tőlük

A szörnyű hírt a bormanufaktúra osztotta meg a közösségi oldalán, mint a bejegyzésben írják: „Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke, Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft.