Kisrepülőgép zuhant le egy francia autópályára vasárnap, a fedélzeten lévő két utas és a pilóta életét vesztette – közölte a francia rendőrség.

Az autósok megúszták, a repülő utasai nem

A kisgép Párizs agglomerációjában, Noisiel térségében zuhant le a francia fővárostól keletre az A4-es autópályán. Autókban nem esett kár. Jean-Baptiste Bladier illetékes ügyész szerint a halottak két férfi és egy nő. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Beleakadhatott egy vezetékbe

A kisrepülő a közeli Lognes repülőteréről szállt fel, a nyomozók abból indulnak ki, a szerencsétlenséget az okozhatta, hogy a gép egy felsővezetéket súrolt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lezárták az autópályát

Az autópálya érintett szakaszát mindkét menetirányba ideiglenesen lezárták. Az ügyben a csendőrség és a francia polgári repülésbiztonsági nyomozó és elemző iroda (BEA) indított vizsgálatot. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: illusztráció