A nő nem tartotta be a jobbkéz-szabályt, ez vezetett a balesethez. A városi terepjárót vezető férfi el akarta rántani a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, végül autójával egy fának csapódott. A nő keze eltört.

A baleset előzményeiről

Csütörtökön, a délutáni órákban egy nő haladt Toyota iQ kisautójával Pestszentimrén, az Ady Endre utcán a Nemes utca felől a Kapocs utca felé. A Tímea térhez, azaz a Szigeti Kálmán utcai kereszteződéshez érve azonban nem tartotta be a jobbkéz-szabályt és a Vasút utca felől érkező Volkswagen Tiguan elé hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Toyota iQ súlyosan megrongálódott

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Volkswagen fának csapódott

Pórul járt a vétlen sofőr is

A Volkswagen akkora erővel ütközött a Toyota jobb elejének, hogy a kisautót befordította a Szigeti Kálmán utcába, illetve az iQ jobb első futóműve rögtön kitört. A Tiguant vezető férfi ugyan elrántotta jobbra a kormányt, hátha el tudja kerülni a karambolt, de ezzel egyáltalán nem járt jól, ugyanis így autója a sarkon álló fának csapódva állt meg.

Ezek is érdekelhetnek!

Mindkét autó mozgásképtelenné vált

Súlyosan megrongálódott a Volkswagen

Nem nyílt ki a Toyotában a légzsák a vezetőnél

A Toyotában csak az utasoldali légzsák nyílt ki, elképzelhető, hogy a sofőr hölgy nem használta a biztonsági övét, kórházba szállították. Vélhetően súlyosan megsérült, az egyik keze törhetett el, ezt majd a röntgen fogja eldönteni. A vétlen sofőr sértetlenül megúszta az ütközést. Végül mindkét roncsot autómentővel kellett elszállítani, mivel mozgásképtelenné váltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszínén készült fotó

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült kép – Forrás: www.automentesbp.com