Megölte idős édesanyját egy férfi Kiskunhalason. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 57 éves férfit.

Összeveszett édesanyjával

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán szerdán nyomozást rendeltek el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 57 éves kiskunhalasi férfi összeveszett az édesanyjával a közös lakásukban, majd a szóváltás közben megölte a 81 éves asszonyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lakásban találták meg a halott asszonyt

A rendőröket egy szomszéd értesítette a veszekedésről. A helyszínre érkező egyenruhások az áldozatot a lakásban találták meg, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tart a helyszínelés

A férfi kihallgatása folyamatban van. Helyszíni információink szerint az emberölés Kiskunhalason, a Kossuth utca 41. szám alatt történt, a csillagvizsgálóhoz vezető bejáratnál. A területet jelenleg rendőrségi kordonnal elzárták, nyomozók és helyszínelő technikusok dolgoznak a lépcsőháznál.

Késsel támadt

2020. október 25-én megölte anyját és nevelőapját egy 41 éves férfi Budapesten, a 17. kerületben. A gyilkosság napjának estéjén mindhárman otthon tartózkodtak. Miután a későbbi áldozatok aludni mentek, a férfi éjfél után a konyhaszekrény fiókjából magához vett egy konyhakést, és bement a sértettek szobájába. Ekkor azok felriadtak.

Menekülni próbáltak

A férfi rájuk támadt, mindkettőjüket többször megszúrta. A sértettek a támadás elől megpróbáltak a lakásból kimenekülni, azonban az elszenvedett sérülések miatt mindketten perceken belül, még a helyszínen életüket vesztették.

Délután szólt a rendőröknek

A férfi ezután a lakásban maradt, majd a délutáni órákban az általa elkövetett cselekményről bejelentést tett a segélyhívó telefonszámra. A rövid időn belül kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták.

Anyagyilkosság Mogyoródon

2020 áprilisában Budapest környékén is történt anyagyilkosság. Akkor olyan ittas volt az az 55 éves nő, aki megölte Mogyoródon a 80 éves édesanyját, hogy nem is tudták kihallgatni a rendőrök. K. Rita korábban is bántalmazta édesanyját.

30 késszúrás

Még a bűnügyi helyszínelők is meglepődtek, amikor Mogyoródon, a Meggyes utcai házban, megpillantották Ida néni összeszurkált holttestét. 30 késszúrással végzett vele a részeg lánya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a kiskunhalasi gyilkosság után – Forrás: police.hu