Kigyulladt egy telephely a főváros 18. kerületében, a Fáy utcában szombat hajnalban, reggel hat órára a tűzoltóknak sikerült elfojtaniuk a lángokat, ám a tető még több száz négyzetméteren ég.

4000 négyzetméter

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a mintegy négyezer négyzetméteres, kétszintes épület belső helyiségében műanyagszármazékok gyulladtak meg. A lángokat huszonkét járművel összesen hatvanhat tűzoltó oltja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újabb egységeg érkeztek

A helyszínre újabb egységek is érkeztek  Kisdi Máté az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság (OKF) szóvivője közölte: a helyszínre már több mint nyolcvan tűzoltó érkezett, harminc gépjárművel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó az oltásról:

A környező épületek

A tűz az épületen belül százötven, a tetőn mintegy ezer négyzetmétert érint. A lángok a környező lakóépületeket nem veszélyeztetik – tette hozzá.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Önkéntes tűzoltók is a helyszínen

A fővárosi hivatásos, valamint a rózsadombi, a pilisszentiváni, az üllői, a gyáli, a soroksári, a délegyházi és a budaörsi önkéntes tűzoltók is részt vesznek a tűz oltásában, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó az oltási munkákról:

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Katasztrófavédelem Facebook