Kedden, a késő esti órákban Suzuki és BMW ütközött a zuglói Egressy út és Róna utca kereszteződésében. A Suzuki S-Cross a Róna utcán a Mogyoródi út felől közlekedett, majd a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol a Nagy Lajos király útja felől szabályosan érkező BMW bal elejének csapódott.

A Suzuki kidöntötte a jelzőlámpát

A nagy erejű ütközés hatására a Suzuki megpördült, a járdára sodródott és kidöntötte a jelzőlámpát, szerencsére a késői időpont és az eső miatt gyalogos nem tartózkodott a járdán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A BMW egy kerítést tarolt le

A BMW ezalatt az Egressy út 92. számú társasház elé sodródott, letarolta az előtte parkoló kerékpárt és robogót, majd kidöntötte a kerítés egy részét és fennakadt rajta, közölte portálunkkal a BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Senki nem sérült meg

A Suzukit egy középkorú nő vezette, a BMW-t egy férfi, mindketten saját erőből el tudták hagyni autójuk roncsát. Egyikük sem sérült meg a baleset során, utasuk pedig nem volt. A helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd segítettek a műszaki mentésben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Ez is érdekelhet:

Elképesztő drogfogás: 36 millió forint értékben találtak kábítószert a dílereknél a budapesti zsaruk – Videón a rajtaütés

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: www.automentesbp.com