A budapesti rendőrök 36 millió forint értékű kábítószert és három feltételezett dílert vontak ki a forgalomból.

Rendszeresen árultak

Újabb csapást mért a kábítószer-kereskedelemre a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2023. január 23-án délután Újpesten fogtak el egy házaspár, akik a nyomozás adatai szerint rendszeresen árultak drogokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több mint 1 kiló heroin

Lakásukban és egy általuk használt üzemben összesen több mint 1 kilogramm heroint, 25 gramm marihuánát és 26 metadon-tablettát foglaltak le, melyek feketepiaci összértéke közel harminchatmillió forint. Elfogták azt az nőt is, akitől a gyanú szerint beszerezték a továbbértékesített kábítószereket, az ő autójából 3 millió 700 ezer forintot foglaltak le a nyomozók.

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Letartóztatták őket

Az 53 éves V. Zsoltot és feleségét, a 36 éves V. Viktóriát, valamint a 42 éves C. Lindát a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, a bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón a rajtaütés:

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu