Három autó rongálódott meg, amikor kidőlt egy platánfa szombaton délután Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Láncfűrésszel darabolták fel a fát

Kisdi Máté közölte, hogy a tűzoltók a kárelhárítás során láncfűrésszel feldarabolták a 20 méteres platánfát. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Nem történt személyi sérülés

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy a rendőrséghez személyi sérülésről nem érkezett bejelentés.

Helyszíni felvétel:

Ez a fa dőlt ki

Tudósítónk a helyszínen

A helyszínen ott volt a BudapestKörnyéke.hu tudosítója is, aki a következőket mondta a történtek kapcsán: A Suzuki a piros lámpánál állt, egy háromtagú család ült benne, anyuka vezetett, neki óriási mázlija volt, hogy csak a bal karján sérült, apuka és a lányuk nem, de mentők megvizsgálták őket is, úgyhogy hivatalosan 3 könnyű sérült.

Ez történt a helyszínen:

Egy Peugeot is kapott

A Golf egy vészvillogóval szabálytalanul félig a gyalogátkelőn parkoló ételfutár, ő nem sérült meg. A Peugeot parkolt, annak csak a bal első sárvédője kapott picit.

Sokkoló fotó:

Hatalmas reccsenés

Volt egy Volvo is a Suzuki előtt, ő hallotta a reccsenést és előrébb gurult, ameddig lehetett, így annak csak a hátsó szélvédőjét karcolta meg egy faág. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek. Helyszíni fotók – Forrás: Gombkötő Krisztián