Megijedt egy kutyától, az útra lépett és elgázolta egy kamion. Lapértesülések szerint így halt meg egy 11 éves kislány pénteken dél körül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér településen, miután kilépett a teherjármű elé. A helyieket sokkolta a tragédia.

Halálos gázolás

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt december 2-án 11 óra 48 perckor a 4-es számú főúton, Tuzsér belterületén. Az elsődleges információk szerint egy tehergépkocsi ütött el egy gyalogosan közlekedő gyermeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hamarabb véget ért a tanítás

A Frissmédia információi szerint a helyi iskolában a megszokottnál korábban befejeződött a délelőtti tanítás. Emiatt jóval előbb engedték ki a gyerekeket az iskolából. Az iskola erről előzetesen értesítette is a szülőket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Barátnő-látogatásra indultak

Két kislány úgy döntött, hogy meglátogatják barátnőjüket, aki Tuzsér Újfalu részén lakik. A két településrészt a nagy forgalmú 4-es főút keresztezi. A két lány számára ismeretlen volt ez a rész, hiszen ők Tuzsér régi oldalán laknak.

Megijedt a kutyától

A lányok a főúthoz közeledve azt vették észre, hogy egy közepes termetű, nyakörves kutya követi őket, majd az állat többször is megnyalta Tiffany kezét. A főút szélén ácsorgó kislány valószínűleg megijedt: „jaj, megharap a kutya” – mondta, majd elugrott az állat mellől.

Nem volt esélye

Záhony felől közlekedett az az ukrán felségjelzésű kamion, amelyik a következő pillanatban elütötte a diákot. Hatalmas erővel csapódott bele a kamion, a tehetetlen test 15 métert repült, az út másik oldalán zuhant le a földre.

Csaknem egy órán át harcoltak érte

A baleset után több mentőegység és helikopter is érkezett a helyszínre, csaknem egy órán át küzdöttek a súlyos fejsérülést szenvedett kislány életéért. A 11 éves diák végül a helyszínen életét vesztette.

Sokkos állapotban

Tiffany barátnője sokkos állapotba került, hiszen legjobb barátnőjét vesztette el tragikus körülmények között. A helyszínen az édesanyja vigasztalta. A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Harag zúdult a felelőtlen kutyásokra

A közösségi médiát elárasztották a hozzászólások a történtekkel kapcsolatban. Sokan azt hangsúlyozták, hogy hiba volt őrizet nélkül hagyni a kutyát az út szélén. „A kutyatartás legalapvetőbb szabályaira is magasról tojókat börtönbüntetéssel kellene jutalmazni és rögtön rend lenne” – írta egy kommentelő.

Tatabányán is tragédia történt

Az ország egy másik pontján is halálos gázolás történt pénteken délelőtt. Tatabányán, a Mártírok úton egy személygépkocsival közlekedő 46 éves férfi elé lelépett egy nő, akit a járművezető elütött.

Azonnal életét veszítette

A balesetben a gyalogos olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A lehetséges okokról vagy a körülményekről egyelőre nem tettek közzé tájékoztatást, így azt sem lehet tudni, kinek a hibájából következett be a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció